Termeni și condiții

Termeni si conditii bilete

Accesul la eveniment se face numai pe baza de bilet, care permite o singura intrare si la un singur eveniment – cel inscris pe bilet. Biletul achizitionat in format electronic este valabil daca este imprimat alb/negru sau color, fara a fi marit/micsorat, fara modificarea codului de bare, in caz contrar accesul la eveniment nu va fi permis. Biletul nu poate fi instrainat sau revandut catre alte persoane si nici folosit in alte scopuri comerciale. Prezentarea unui bilet, cu acelasi cod de bare, de catre mai multe persoane, confera dreptul de acces doar primului venit. In astfel de situatii, YellowTickets si organizatorul evenimentului au dreptul de a retine celalalte bilete cu acelasi cod de bare, cu scopul de a le furniza autoritatilor in vederea angajarii raspunderii legale a persoanelor ce se fac vinovate. Falsificarea biletelor se pedepseste conform legii.

La intrarea in cadrul evenimentului, detinatorul biletului are obligatia de a se supune regulilor privitoare la controlul organelor de securitate, a nu introduce in locatie produse alimentare, bauturi, substante interzise, obiecte contondente si/sau periculoase si nici nu va utiliza aparatura foto-video fara acordul organizatorului evenimentului. Detinatorul biletului se obliga sa respecte ocuparea locului si/sau a zonei conform biletului achizitionat. Pe durata desfasurarii evenimentului, detinatorul trebuie sa aiba grija de propriile bunuri, nici YellowTickets si nici organizatorul evenimentului nu vor fi raspunzatori pentru pierderea bunurilor.

Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul la evenimentele in cadrul carora se incurajeaza fumatul si consumul bauturilor alcoolice.

Data/ora/locatia evenimentului pot fi oricand modificate, detinatorul biletului avand obligatia sa se informeze asupra modificarilor aparute accesand site-ul YellowTickets si al organizatorului.

 

Termeni si conditii generale

Utilizarea site-ului nostru

Accesul si utilizarea acestui site este supusa urmatorilor termeni si conditii de utilizare, precum si tuturor prevederilor legale aplicabile in materie. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord si acceptati fara limitari, termenii si conditiile impuse de YellowTickets pentru utilizarea acestuia. In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati fara limitari termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa nu-l utilizati.

Este interzis sa folositi site-ul nostru pentru a afisa sau transmite orice fel de materiale ce ar incalca legea, ce ar avea un caracter abuziv, fals, amenintator, vulgar, licentios sau care pot constitui sau pot da nastere unei infractiuni.

Utilizarea acestui site se realizeaza strict pentru uzul personal al clientilor/utilizatorilor/cumparatorilor, care nu au dreptul de a descarca, publica, modifica sau distribui in niciun fel materialele expuse pe acest site-ul nostru, cu exceptia situatiei de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal.

Orice actualizare si modificare a „Termenilor si Conditiilor Generale” va fi afişată pe website-ul nostru, pe care vă rugăm să o verificaţi periodic.

 

Definitii si termeni

YELLOWTICKETS este o platforma de ticketing online lansata de S.C. YELLOWTICKETS S.R.L. persoană juridică de naţionalitate romană, Cod Unic de Înregistrare 37900222, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J23/3519/2017.

Cumparator           

 - orice persoana fizica (cu varsta peste 16 ani) sau persoana juridica sau alta entitate juridica care isi face un cont pe site si efectueaza o comanda.

Client                            

 - poate fi orice persoana fizica (cu varsta peste 16 ani) sau persoana juridica care acceseaza site ul si isi creaza un cont prin orice mijloc de comunicare (electronic sau telefonic).

Utilizator                     

- orice persoana fizica (cu varsta peste 16 ani) sau persoana juridica inregistrata pe site, care, si-a creat un cont si si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont (autentificare)   

- sectiunea de pe site formata pe baza introducerii datelor personale, adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client si istoricul acestuia.

Cos                                 

- sectiune de pe site care permite utilizatorului sa adauge biletele si serviciile pe care intentioneaza sa le achizitioneze.

Comanda                      

- document electronic ce intervine ca forma de perfectare intre site-ul nostru si cumparator, prin care acesta din urma si exprima intentia de a achizitiona bilete si servicii de pe site-ul nostru.

 

Comenzile efectuate

Comenzile efectuate pe site-ul YELLOWTICKETS sunt validate printr-un e-mail de confirmare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt trimise in format PDF prin e-mail/sms dupa finalizarea comenzii, pe care le va printa pentru a le prezenta la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului. De asemenea, cumparatorul poate prezenta biletele achizitionate, direct de pe ecranul telefonului, pe baza scanarii codului QR de pe bilet.

 

Modalitati de plata

Plata biletelor achitionate se poate efectua astfel:

a)    Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către PayU, partenerul nostru în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

 

Reguli privind furnizarea biletelor si a serviciilor oferite

Livrarea/inmanarea biletelor este posibila numai persoanelor care si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere, care au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediul site-ului nostru si care fac dovada platii. In caz contrar, comanda va fi anulata.

In cazul unor contracte incheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment, unele modalitatile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment.

In cazul unor contracte incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru canumite evenimente, separat de pretul biletelor, pot fi adaugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afisate/identificate separat de tariful biletului, in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii.

Returnarea biletelor si/sau solicitarea contravalorii acestora nu este posibila. Biletele comandate, achitate si livrate, valabile pentru un eveniment care se va desfasura si/sau nu a avut anuntata nicio modificare de data/ora/locatie sau artisti, nu pot fi returnate sub nicio forma.

In cazul amanarii sau anularii unui eveniment, YELLOWTICKETS va instiinta prin afisarea pe site si/sau prin e-mail toti clientii despre conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora (in functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor, biletele se pot returna la sediul organizatorului. Va rugam sa consultati sectiunea „Retur bilete”

 

Politici de confidentialitate

Pentru informatii privind protectia datelor personale va recomandam sa analizati sectiunea Politici de confidentialitate de pe site-ul nostru.

 

Informatii privind garantii asigurate si raspunderea contractuala

YELLOWTICKETS nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa YELLOWTICKETS.

YELLOWTICKETS nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorul fiind obligat sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

YELLOWTICKETS nu isi asuma raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

YELLOWTICKETS nu isi asuma raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul site-ului nostru.

 

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 10 (zece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre vanzator si utilizatori / cumparatori se vor supune legii romane si se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

Date de contact

Ne puteţi contacta, utilizând datele de contact furnizate pe site-ul nostru, prin e-mail, formular online sau telefon.