Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Sweet Kiss - The Grand Reunion - Berăria H

vineri, 22 martie 2019, Acces: ora 20:00, Show: ora 22:45
Berăria H, Kiseleff 32, Parc Herastrau, (fostul Pavilion H), 011343 București, TEL: +40 725.345.345 (vezi harta)
Vineri - 22 martie - o surpriză de proporții are loc pe scena Berăriei H: trupa Sweet Kiss, revelația muzicii românești de la sfârșitul anilor '90, se reunește pentru un mega concert în Orașul cu Chef de Viață! Iar ca surpriza să fie completă, în deschidere vei avea parte de un excelent "Balkanic Show" cu Iulia Dumitrache & Band.
E-Ticket (Bilet electronic)

Vineri - 22 martie - o surpriză de proporții are loc pe scena Berăriei H: trupa Sweet Kiss, revelația muzicii românești de la sfârșitul anilor '90, se reunește pentru un mega concert în Orașul cu Chef de Viață! Iar ca surpriza să fie completă, în deschidere vei avea parte de un excelent "Balkanic Show" cu Iulia Dumitrache & Band

Acces: ora 20:00 // Show: ora 22:45

Trupa Sweet Kiss va cânta din nou, ca acum 20 de ani, la Berăria H. După o lungă perioadă de timp de când formația nu a mai cântat deloc, cei trei membri ai trupei au decis să se reunească în urma solicitărilor primite din partea fanilor. Hit-uri uriașe ca ”Alin, Alin” , ”Floare albă, floare neagră” și multe altele vor răsuna din nou #live, aducându-ne aminte de generația cu cheia la gât care se distra prin cluburile și discotecile de la începutul anilor 2000.

Fondatorii trupei Sweet Kiss - Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi - promit un concert extraordinar plin de energie și de nostalgie în același timp.

Biletele au prețurile:
35 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă 
15 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 


Harta categoriilor AICI
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Acest produs este epuizat din stoc