Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Concert Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece

sâmbătă, 23 martie 2019, Acces: ora 22:00, Show: ora 23:45
Berăria H, Kiseleff 32, Parc Herastrau, (fostul Pavilion H), 011343 București, TEL: +40 725.345.345 (vezi harta)
Sâmbătă - 23 martie - ne pregătim de Ziua Greciei cu un eveniment uriaș pe scena Berăriei H: LENA PAPADOPOULOU "The Sweetheart of Greece" cântă pentru prima dată în România, alături de band-ul cu care a cucerit marile scene ale Europei.
E-Ticket (Bilet electronic)

Sâmbătă - 23 martie - ne pregătim de Ziua Greciei cu un eveniment uriaș pe scena Berăriei H: LENA PAPADOPOULOU "The Sweetheart of Greece" cântă pentru prima dată în România, alături de band-ul cu care a cucerit marile scene ale Europei.

Cunoscută pentru farmecul și talentul ei incredibil, LENA PAPADOPOULOU este una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia și Balcani. În cei peste 10 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, artista din Salonic a dat lumii super hit-uri ca "Thelo Trella", "Kathe Nihta", "Apagoreumeni agapi" și multe altele, iar acum ai ocazia să le asculți LIVE, în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H.

Încercuiește data și anunță-ți prietenii să nu-și facă planuri: pe 23 martie, la Berăria H se prefigurează o Seară Grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dansuri grecești, de la care nu ai voie să lipsești.

*** Accesul în sală se face după ora 22:00! ***
Show: 23:45

Biletele  au prețurile:

125 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
70 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
40 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă   [SOLD OUT]

Harta categoriilor AICI.


IMPORTANT:

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Acest produs este epuizat din stoc