Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

GIPSY KINGS // București // Berăria H

joi, 06 decembrie 2018, Acces: ora 19:45, Show: ora 21:45
Berăria H, Kiseleff 32, Parc Herastrau, (fostul Pavilion H), 011343 București, TEL: +40 725.345.345 (vezi harta)
Celebra formație GIPSY KINGS cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Berăria H în data de 6 decembrie 2018.
E-Ticket (Bilet electronic)

Celebra formație GIPSY KINGS cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Berăria H în data de 6 decembrie 2018. 


GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, "Volare" sau "Escucha me" și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor '80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume ("Savor Flamenco" - 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată la Berăria H, pe 6 Decembrie 2018.

Componența trupei: Jacques (Paco) Baliardo, Frederic Belmonte, Christophe (Kema) Baliardo, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

Acces: 19:45 // Show: 21:45

Bilete:

349 lei - Cat. A+ - balcon, în fața scenei, cu loc la masă (include open bar & open buffet)  [SOLD OUT]

199 lei - Cat. A - parter, în fața scenei, cu loc la masă  [SOLD OUT]

119 lei - Cat. B - acces general, cu loc la masă  [SOLD OUT]

89 lei - Cat. C - părțile laterale, cu loc la masă   [SOLD OUT]

Harta categoriilor AICI

IMPORTANT:
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. 

Taguri:
Acest produs este epuizat din stoc