Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

DEPECHE MODE Tribute Show by Playing The Mode [Italy]

miercuri, 27 februarie 2019, Acces: ora 19:45, Show: ora 21:45
Berăria H, Kiseleff 32, Parc Herastrau, (fostul Pavilion H), 011343 București, TEL: +40 725.345.345 (vezi harta)
Miercuri - 27 februarie - ți-am pregătit o călătorie completă prin universul muzical DEPECHE MODE, cu band-ul italian Playing The Mode drept călăuză. Hit-uri ca "Enjoy the silence", "Personal Jesus", "It's no good" și multe alte piese de colecție vor răsuna în Orașul cu Chef de Viață, ca și cum Dave Gahan și băieții ar cânta sub ochii tăi.
E-Ticket (Bilet electronic)

Miercuri - 27 februarie - ți-am pregătit o călătorie completă prin universul muzical DEPECHE MODE, cu band-ul italian  Playing The Mode drept călăuză. Hit-uri ca "Enjoy the silence", "Personal Jesus", "It's no good" și multe alte piese de colecție vor răsuna în Orașul cu Chef de Viață, ca și cum Dave Gahan și băieții ar cânta sub ochii tăi.

Despre Playing The Mode [Italy]:

Formată în anul 2005, trupa Playing The Mode este considerată una din cele mai bune trupe de impersonatori ai legendarilor Depeche Mode din Europa. Atât prin repertoriu, cât și prin prezența scenică aproape identică, trupa Mode Inside oferă o experiență live desăvârșită și redă adevăratul feeling al unui concert Depeche Mode.  

Acces: 19:45 // Show: 21:45:

Bilete:
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Acest produs este epuizat din stoc